TÜRK TARAFTARLARA VİYANA'DA POLİS SALDIRISI

Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme karşılaşmalarında İstanbul'da yapılan Türkiye-Avusturya maçından sonra Viyana'da tatsız olaylar yaşandı. Takımlarının Avusturya'yı 2-0 yenmesinden sonra sokaklarda kutlama yapmak isteyen Türk gençlere Avusturya polisi şiddet uyguladı. Başkent Viyana'nın Türklerin yoğun olarak yaşadığı 10. bölgesindeki Reumannplatz meydanında galibiyeti kutlamak isteyen yaklaşık 100 Türk vatandaşı sevinç gösterileri yapmaya başladı. Taraftarların etrafını saran polisler, orantısız güç kullanarak grubu dağıtmak istedi. Yaşanan arbededen sonra bir Türk gözaltına alındı.


Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Air Jordan 6'9 Double-Edge Razor - Jordan6Retro
Compare prices and find an amazing price for the Air Jordan 6'9 find air jordan 18 retro men blue Double-Edge Razor. get air jordan 18 retro yellow (United States) at a low price. how to get air jordan 18 retro red suede Compare the top-rated how can i get air jordan 18 retro toro mens sneakers brands air jordan 18 retro yellow from me

Yorum Gönder

İskenderun Yemek Tarifleri

HATAY YEMEK TARİFLERİ

Toplam Ziyaret

 
Webamca. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.